Masterclass Wet Arbeidsmarkt in Balans

Algemeen

Per 1 januari 2020 gaat er veel veranderen voor werkgevers als de Wet Arbeidsmarkt in Balans (WAB) in werking treedt. Het doel van de wet is letterlijk de balans op de arbeidsmarkt te verbeteren. De verschillen tussen vaste arbeidscontracten aan de ene kant en flexibele arbeidscontracten aan de andere kant worden verkleind, het ontslagrecht wordt versoepeld en het wordt financieel aantrekkelijker om vast personeel in dienst te nemen. De WAB dwingt u dan ook om de keuzes voor flexibel of vast personeel te heroverwegen. Bestaande flexibele contracten kunnen wellicht nog een keer verlengd worden door de nieuwe ketenregeling. Ook voor oproepkrachten zal het een en ander veranderen.  Wilt u weten wat er gaat veranderen per 1 januari 2020 en hoe u zich op de WAB kunt voorbereiden? Kom dan naar de masterclass Wet Arbeidsmarkt in Balans, verzorgd door deskundigen van Duthler Associates.

Wat kunt u verwachten?

Tijdens deze masterclass krijgt u een heldere uiteenzetting van de WAB en van de praktische gevolgen die deze wet voor uw organisatie heeft. Er wordt gewerkt met praktijkvoorbeelden en er is volop ruimte voor het stellen van vragen. Na deze masterclass weet u wat u te doen staat in uw eigen organisatie. U krijgt toegang tot een e-learning omgeving waar de meest relevante informatie te vinden is, zodat u na afloop van de masterclass alles nog eens rustig kunt nalezen.

Programma

De masterclass begint om 13.00 en zal eindigen rond 16.30 uur. De masterclass wordt gegeven bij Duthler Academy, Frankenslag 137 in Den Haag.

Deelname aan deze masterclass is geaccrediteerd voor PE-uren/punten door de NBA.

Wat zijn de kosten?

De kosten bedragen € 500 ex. BTW.

BTW vrijstelling voor privé personen en overheidsinstellingen.

Inschrijven