Speed up Course Privacy & Gegevensbescherming

Algemeen

In de Speed up Course Privacy & Gegevensbescherming ligt de nadruk op de formeel-juridische aspecten van gegevensbescherming, privacy en informatiebeveiliging. Ook worden de consequenties op het vlak van governance en compliance vraagstukken behandeld en gaat u praktisch aan de slag met de afhandeling van datalekken. Na de course heeft u een duidelijk beeld van de verplichtingen vanuit de nationale en Europese wet- en regelgeving. Maar bovenal weet u wat dit voor de praktijk betekent.

Onderwerpen als:

  • Overzicht van de huidige privacywetgeving.
  • Avg, wat is er veranderd?
  • Overzicht in wetgeving rond beveiliging en identitymanagement.
  • Governance en compliance in het licht van gegevensbescherming en privacy.
  • Hoe kan én moet ik handelen na een datalek/incident?
  • Overzicht en inzicht in de verantwoordelijkheden en aansprakelijkheden.

De course kent de afwisseling tussen theorie en praktijk. Dit vindt mede zijn uitwerking door middel van praktijkvoorbeelden en bestaande casussen.

Opzet van de Speed up Course

U krijgt toegang tot de e-learning omgeving van de zes modules en deze toegang houdt u na afloop van de course. Een snelle start maken met de Opleiding FG van Duthler Academy is mogelijk door tentamens van de 6 modules met succes af te leggen. Inschrijving in het FG Register behoort dan eveneens tot de mogelijkheden. De resterende modules van de Opleiding FG kunnen daarna in eigen tempo worden gevolgd.

De course vindt plaats op drie achtereenvolgende dagen van 9 uur tot 17 uur. Tijdens de course wisselen de docenten op een boeiende wijze het theoretisch lesmateriaal af met diverse casussen.

IAPP CIPP/E certificeringsexamen

Deelname aan de course geeft recht op een voucher t.w.v €500,– om het IAPP certificeringsexamen CIPP/E af te leggen.

Incompany

Ben u van plan een incompany training of cursus voor meerdere collega’s te organiseren? Neem contact op met onze servicedesk voor een passend voorstel.

Referentie

Data en locaties:

23
Mar
Speed up Course Privacy & Gegevensbescherming
23 maart 2020
Inschrijven

Wat zijn de kosten?

De totale kosten voor een driedaagse speed up course zijn € 2.399 excl. btw. per persoon. Voor het afleggen van een tentamen wordt een meerprijs van € 150 per module gerekend.

Inschrijven
Inschrijven