Over Duthler Academy

Duthler Academy, opgericht in 2014, is een vooraanstaand opleidingsinstituut op het gebied van gegevensbescherming, privacy en informatiebeveiliging.

Duthler Academy bestaat uit ruim 20 medewerkers/docenten en leidt ruim 120 studenten op voor de functie functionaris voor gegevensbescherming. De opleiding Functionaris voor Gegevensbescherming (FG) is een post-hbo opleiding die bestaat uit 30 modules. Deze opleiding is via e-Learning te volgen. De modules zijn onderverdeeld in vier categorieën; formeel-juridisch, governance & compliance, materieel en assessments & audits.

Naast de opleiding FG leidt Duthler Academy sleutelfunctionarissen op via twee- en driedaagse speed up course(s). Ruim 250 deelnemers hebben speed up course(s) gevolgd. Deze courses bestaan uit 6 modules uit de Opleiding FG en is op de e-learning omgeving te volgen.

Duthler Academy faciliteert bedrijven en instellingen om medewerkers op de werkvloer op te leiden via het bewustwordingsprogramma. Dit programma wordt inmiddels al door ruim 10 bedrijven en instellingen gebruikt. Dit programma is tevens via e-Learning te volgen.

Meer weten?

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie over onze opleidingen, courses of het bewustwordingsprogramma? Of bent u op zoek naar een functionaris voor gegevensbescherming voor uw organisatie? Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag verder!